• kohorta_sajt3.jpg
  • 27.jpg
  • head11.jpg
  • head6.jpg
  • head3.jpg
  • 10.jpg
  • 19.jpg
  • 21.jpg
  • headoshaj.jpg
  • head_oshd.jpg
  • 14.jpg
  • head_kaos.jpg
  • 29.jpg
  • 6.jpg
  • head10.jpg
  • head9.jpg
  • 8.jpg
  • head12.jpg
  • head5.jpg
  • 23.jpg
  • 22.jpg
  • kohorta_sajt2.jpg
  • 20.jpg
  • 24.jpg
  • 44.jpg
  • kohorta_sajt5.jpg
  • head26rod.jpg
  • head14.jpg
  • 25.jpg
  • 7.jpg

kopriva

Ovu utakmicu obilježila je još jedna loša igra našeg kluba i par igra?a koji su se, zajedno sa kapetanom, došli zahvaliti za podršku poslije utakmice.

Citirat ?emo kapetana Smoju "Želim vam se ispri?ati za ono što nam se dogodilo protiv Cibalije i sad. Hvala vam što i dalje dolazite. Mi pokušavamo napraviti sve, ali jednostavno ne ide. Ne znam šta da vam kaže. Lupamo se glavom u glavu prije utakmice nabrijavamo i onda jednostavno sve padne u vodu, sve nam ulazi u gol, a mi ništa ne uspjevamo zabiti" tu slijedi kra?i razgovor s igra?ima i nakon toga pjesma "I kad Osijek gubi nas nije sramota!"

Navijanje u prvom poluvremenu odli?no uz 1 baklju. U drugom poluvremenu više kroz zajebanciju jer smo i mi shvatili da se nemamo za šta boriti u Koprivnici, jer našim igra?ima jednostavno ne ide. Pokušali smo ih pogurati, dati im taj dodatni impuls, vidjelo se htjenje i želja, ali sve je ostalo na jalovim napadima bez ikakve opasnosti za doma?eg golmana. Jedina zanimljivost iz drugog poluvremena je ulazak njema?kog ov?ara na teren :)

Treba spomenuti i pratnju koje su nam organizirale jake snage mupa poslije utakmice. Ne znamo ?ija je ovo naredba bila i zašto je hrvatski narod dužan ovo pla?ati. Ali nikako ne možemo prihvatiti da 50 navija?a iz Osijeka pristiglih u vlastitom aranžmanu  gotovo isto toliko policajaca uz specijalne jedinice s podkapama pokušava pratiti 180 kilometara i držati ih u jednoj koloni. Zabrane stajanja, zabrane da idemo kra?im putevima, te pratnja kombija doslovno do ku?nog praga...

Sramotan tretman i bezrazumno ponašanje u subotu nave?er na prakti?ki praznoj podravskoj magistrali, gdje u blizini nema niti jedne druge utakmice niti bilo kakve mogu?nosti za nekakve incidente.