• head_kaos.jpg
  • head26rod.jpg
  • head14.jpg
  • headoshaj.jpg
  • head11.jpg
  • head6.jpg
  • head9.jpg
  • head5.jpg
  • 29.jpg
  • kohorta_sajt4.jpg
  • kohorta_sajt5.jpg
  • kohorta_sajt.jpg
  • 24.jpg
  • 5.jpg
  • 44.jpg
  • head7.jpg
  • 8.jpg
  • head10.jpg
  • 7.jpg
  • kohorta_sajt3.jpg
  • 26.jpg
  • 14.jpg
  • 28.jpg
  • head_oshd.jpg
  • 19.jpg
  • 21.jpg
  • 23.jpg
  • head_dim.jpg
  • 20.jpg
  • 10.jpg

dinamo-os2012

Nakon prvog kola proljetnog dijela sezone i doma?eg slavlja nad Splitom, na red je došlo i gostovanje u Zagrebu protiv Dinama na koje smo se uputili sa jednim autobusom.

Po ulasku na "Maksimirsku ljepoticu", do?ekuje nas i desetak naših pripadnika koji su stigli neorganizirano. Na ulazu nam redarska služba zabranjuje unijeti poruku šaljivog tipa "Zdravko tvoja ljepota opija, ljepši si od brata Zorana", koja je trebala biti upu?ena najve?em "gospodinu" hrvatskog nogometa.

Na tribinu ulazimo u 11. minuti i saznajemo da je Osijek upravo promašio penal. No unato? tome po?injemo sa glasnom podrškom. Osijek se dobro držao i pružao je dostojan otpor Dinamu, ?ak i stvorio nekoliko vrlo dobrih šansi.

U nastavku utakmice Dinamo još više napada i igra se uglavnom odvijala na našoj polovici. Rezultat toga je i Dinamov gol u 62. minuti.

Unato? negativnom rezultatu nastavljamo sa navijanjem do kraja utakmice uz pjesmu "Mi Slavonci,uz Osijeka smo svi, i kad gubiš ti znaj, nikad ne?eš bit sam, volimo te mi." Pred kraj podižemo i poruku "HNS LOPOVI", što je izazvalo munjevitu reakciju readarske službe i njeno uklanjanje.

Utakmica završava pobjedom Dinama te Maksimir napuštamo tužni zbog poraza, no zadovoljni dobrom igrom Osijeka.

Ina?e ova gostovanja u Maksimiru su stvarno postala monotona i deprimiraju?a za nas. Od zadnjih 10 utakmica protiv Dinama u gostima, jednu smo igrali neriješeno (0:0), devet puta izgubili (od toga ?ak sedam puta je rezultat bio 1:0 za Dinamo, a posebno je bio bolan poraz od 5:0 kad se igralo u Zapreši?u). I da, u tih 10 utakmica samo na jednoj smo uspjeli zastresti mrežu... A treba li uop?e i podsje?ati da u 20 godina imamo samo 1 pobjedu na Maksimiru.

Idu?e kolo igramo slavonski derbi sa Cibaliom na doma?em terenu 11.3.2012 u 16 h.

Galerija: